• Horari 9:00 - 17:00 01/12/2018 - 22/04/2019

Famílies

Famílies

Els sectors de Soldeu, El Tarter i Canillo són especials per a l'entorn familiar.

La progressió d'aprenentatge és ideal, a causa del progressiu escalonament dels pendents. Això fa que l'alumne pugui avançar més ràpidament, aconseguint confiança progressiva sense pors al pendent o la velocitat.

Grans àrees verdes t' esperen, per a grans i petits. A les nostres àrees del Pla d’ Espiolets (Soldeu), Riba Escorxada (El Tarter) i Forn (Canillo), trobaràs infraestructures que en qüestió de minuts et portaran al cim de la muntanya, per gaudir diferents dificultats de pista. La disposició de la muntanya fa que les diferents àrees siguin fàcils de trobar, creant un entorn molt segur per a la família.

GUARDERIA, ESQUÍ I ELS NENS:

Els nens són els convidats d'honor de la nostra estació. I creiem que no hi ha millor regal que una experiència inoblidable, en un entorn màgic i cuidat

SERVEIS DE GUARDERIA I ESCOLA D'ESQUÍ INFANTIL:

Els sectors de Soldeu i El Tarter, del domini de Grandvalira, tenen a la disposició dels pares 3 escoles d'esquí infantils i 3 guarderies amb jardí de neu (una a cada sector), àrees exclusives per a l'aprenentatge de nens, amb decoració i jocs.

Comptem amb personal especialitzat en la cura i aprenentatge de nens a l'esquí. Tota la infraestructura compta amb decoració especial creant un entorn màgic, perquè els nens puguin tenir una experiència única i inoblidable.

A l'àrea El Tarter comptem amb el BABABOOM CIRCUS, un circuit màgic al bosc, amb decoració i música, per esquiar i practicar d'una forma didàctica i divertida. (Nens amb nivell mitjà d'esquí, des dels 3 fins a 12 anys.)L'entrada a aquesta activitat és gratuïta.

SERVEIS:

  • Guarderia: a partir de 2 anys. Servei de guarderia.
  • Jardí de neu: Per a l'aprenentatge de l'esquí amb els més petits. Aprendre a esquiar i perfeccionar.
  • Escola infantil: de 6 a 11 anys, per aprendre a esquiar i perfeccionar.

EL MENJAR:

  • Tots els restaurants del sector compten amb menú infantil.
  • Comptem amb servei de menú i esmorzar dins dels jardins de neu del nostre sector (menú normal i apte per celíacs)

Tarifes Reserves Online

ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Condicions Generals de Contractació