• Horari 9:00 - 17:00 01/12/2018 - 22/04/2019

Freeride center

Freeride center

El nostre objectiu és oferir una alternativa a l’ensenyança d'esquí alpí tradicional en pista, fruit de la nostra experiència en un entorn privilegiat per la pràctica d'esquí fora pistes. Oferim programes especialitzats que inclouen Freeride, Freeski i Backcountry dins del domini de Grandvalira, espais inaccessibles als clients de forma autònoma.

Aquest producte es pot contractar a l’Escola d’Esquí de Soldeu (punt de sortida) i a l’Escola d’Esquí de El Tarter. Els nostres programes integren dos tipus de productes, els formatius i els guiats. Dins dels formatius tenim les modalitats de Top Class Freeride (programa “full day”), Freeride Camp (classe col·lectiva), Freeride session (classe particular) i dins dels guiats tenim la modalitat de Ski Safari (“freeride discovery”).

Actualment tenim 4 monitors especialitzats (diplomats, guies de muntanya i riders), el responsable de l’equip és en David Parra (monitor nacional d’esquí d’Andorra i guia d’alta muntanya TD2 d’Espanya). Al centre s’imparteixen aquestes classes per nivell avançat i expert, en castellà, anglès, francès, rus, holandes i alemany. Comptem amb 15 parells d’esquís amb fixacions (Salomon i Icelantic), 15 parells de pells de foca, 10 DVA (Arva i Tracker), 16 pales, 16 sondes i 10 parells de bastons telescòpics.


Tarifes Reserves Online

ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Condicions Generals de Contractació