• Horari 9:00 - 17:00 02/12/2022 - 16/04/2023


Activitats Aventura

MÚIXING

MÚIXING

Activitat ideal per als amants dels gossos i dels paisatges espectaculars en un entor incomparable. Passejos sobre trineus arrossegats per gossos per camins nevats pels boscos de Grandvalira.


RAQUETES DE NEU

RAQUETES DE NEU

Una manera diferent de recórrer el domini amb les rutes i els itineraris sobre raquetes deneu per camins nevats i llacs gelats de nivell fàcil, sempre acompanyats per un guia.


MÀGIC GLISS

MÀGIC GLISS

Un tobogan de 555 metres de baixada i 180 de pujada, on grans i petits podran gaudir d’un altre entreteniment durant la jornada d’esquí. L’atracció, que pot arribar a velocitats de 40 km/h, està pensada per a tots els públics a partir de 3 anys, encara que els menors de 8 anys amb alçada inferior a 135 cm hauran d’accedir acompanyats d’un adult. Una oportunitat per gaudir de les millors vistes i experimentar l’adrenalina en plena natura.


TIROLINA

TIROLINA

La tirolina de més de 500 metres de recorregut i 40 metres d’alçària agafa velocitats que arriben als 80 km/h. Aquesta activitat es pot fer assegut, estirat o en tàndem. Una oportunitat per gaudir de les millors vistes i experimentar l’adrenalina en plena naturalesa.

GROOMER RIDES

GROOMER RIDES

Acompanya un maquinista en hores de feina i descobreix quin és el recorregut que fa amb la màquina Ratrac®.

VOLS EN PARAPEN

VOLS EN PARAPENT

A Grandvalira es poden fer descensos en parapent des dels cims més alts del domini per gaudir d’unes vistes espectaculars. Descobreix Grandvalira a vista d’ocell.


SNAKE GLISS

SNAKE GLISS

Es tracta d’ una activitat nova que consisteix en un conjunt de trineus articulats que faran la baixada des del Pla d’Espiolets fins el poble de Soldeu. Conduit per un monitor, l’Snake Gliss és apte a partir dels 3 anys i tindrà lloc un cop les pistes hagin tancat.

COM_TARIFES


ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Política de cookies · Condicions Generals de Contractació