• Horari 9:00 - 17:00 02/12/2022 - 16/04/2023


Demo Team

Demo Team

L'Equip de demostradors de Soldeu El Tarter, és una col•laboració de professionals d'esquí, units amb l'objectiu de ser el millor equip en la competició d'esquí sincronitzat.

L'equip es compon dels professionals de l'Escola d'esquí SOLDEU, amb gran experiència internacional. Molts d'ells són formadors de monitors i membres d'equips de demostradors nacionals, representant al seu país d'origen. Cada demostrador és membre de ISIA certificat (International Ski Instructors Association) i té el nivell més alt de certificació d'ensenyament en qualsevol dels instructors d'esquí.

Tots els membres de l'equip són professors, entrenadors i formadors a temps complet de les Escoles d'Esquí i Snowboard Soldeu El Tarter, a Grandvalira.

Demostració i esquí sincronitzat: consisteix en una combinació d'alt rendiment, combinant una tècnica precisa i dinàmica, realitzada en equips de vuit demostradors.

En competició, un panell de jutges puntua la complexitat tècnica, velocitat i sincronització. Els equips realitzen una sèrie de demostracions en que cada baixada inclou la combinació canviant de tamanys de gir, i les formacions del grup.

L'equip DEMO TEAM SOLDEU ofereix l'oportunitat a clients de l'escola d’ esqui de Soldeu El Tarter, esquiar i practicar amb ells (activitat de caps de setmana).


ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Política de cookies · Condicions Generals de Contractació