• Horari 9:00 - 17:00 02/12/2022 - 16/04/2023


Jardí de Neu

Jardí de Neu

El curs de jardí de neu és una introducció a l'esquí pels més petits, de 3 a 5 anys.

El jardí és un espai a les pistes habilitat només per a ells, on aprenen a lliscar sobre esquís.

Aquí els nens descobriran una nova activitat amb professionals que vetllaran per la seva seguretat i benestar, alternant l'esquí amb períodes de descans i altres activitats lúdiques.

A final del curs els més petits (3 anys) s'hauran familiaritzat amb el material d'esquí, sabran desplaçar-se en el plànol sobre els dos esquís i podran lliscar sobre petites pendents de manera equilibrada.

Els de 4/5 anys hauran esquiat més; hauran descobert els plaers del lliscament, tindran millor control sobre ells mateixos i una major autonomia.

És important prendre consciència que el progrés és diferent en funció de cada nen, no cal tenir pressa, cada nen avança al seu propi ritme.

L'últim dia de curs organitzem una festa amb lliurament de diploma i regal per a cada nen.

Cal preveure:

  • Les botes d'esquí
  • Els esquís
  • El casc
  • Un petit esmorzar pel descans

Nota: els nens petits són més sensibles al fred així com a la calor: necessiten anar vestits adequadament i portar guants i capell. Molt important: ulleres de sol o “ventisca” de bona qualitat.

HORARIS:

Les classes són de 10:00h a 13:00h en el primer torn i de 14:00h a 17:00h en el segon torn (aquest últim subjecte a un mínim de nens per formar el grup).

En dates de gran afluència d'esquiadors, l'horari del segon torn pot variar.

JARDÍ DE NEU + JARDÍ D'INFANTS

La nostra escola també ofereix la possibilitat de contractar el curs de jardí de neu juntament amb 3 hores de jardí d'infants diàries.

Per l’ esmorzar els pares poden recollir al nen després de la classe i tornar-lo, o deixar l'esmorzar al jardí d'infants i nosaltres ens encarreguem de donar-li-ho.

COM_TARIFES

ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Política de cookies · Condicions Generals de Contractació