• Horari 9:00 - 17:00 02/12/2022 - 16/04/2023


Qui Som

Qui Som

SOBRE NOSALTRES

L'any 1964, un grup d’ Andorrans entusiastes van iniciar l'aventura de crear l'Escola d’ Esquí Soldeu. Aquesta associació es coneix avui dia com a Escola d’Esquí de Soldeu El Tarter, Grandvalira.

L'Escola de Soldeu ha experimentat un continu moviment de canvis i evolucions, producte d’unir la veterania amb la joventut , conjugant d'aquesta manera experiència i il•lusió, autèntics pilars de l'actual associació. Avui, l'Escola compta amb més de dos-cents cinquanta professionals de tots els llocs del món.

HISTORIA

L'Escola d’Esquí  Soldeu El Tarter neix de la mà de la creació de l'estació d'esquí de Soldeu, que va obrir les seves portes la temporada 1964-65; composta per  4 professors d'esquí andorrans, sota la direcció de Miquel Casal, aleshores monitor.

Amb el pas de les dècades l'Escola va anar creixent. Durant els anys 80 s'inaugurava el sector de Riba Escorxada, amb accés des de El Tarter, i una nova sucursal de l'Escola que porta el mateix nom.

Segueixen passant els anys, canvien els temps i als 90 va aparèixer una nova disciplina: l’snowboard, que llògicament es comença a impartir a l'Escola i desemboca en la creació de la pròpia Escola d’snowboard. A aquest nou esport li acompanya també la incorporació com a especialitat, l'esquí de telemark.

L’ any 1996 es va posar en funcionament a Soldeu el primer telecabina de 8 places dels Pirineus i l'any 2000 el nou sector de Canillo es va engegar, obrint la tercera sucursal de l'Escola de Soldeu El Tarter.

A dia d'avui, els temps han canviat, però l'esperit de qualitat i servei és el mateix que el primer dia. El Sr. Toni Rodríguez supervisa i dirigeix aquesta tradicional Escola que amb el pas del temps ha sabut marcar un referent en qualitat d'ensenyament i atenció al client. Les certificacions de qualitat atorgades a la institució, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45000 i ISO 22000 avalen aquesta trajectòria. La nostra Escola també ha estat guardonada com la millor Escola d’Esquí a Europa, segons el prestigiós certamen del World Snow Awards 2012, a Regne Unit, competint amb escoles Alpines de gran referència com Courchevel o Vall d´Isere.


ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Política de cookies · Condicions Generals de Contractació